veganský mix
- pendreky, kyselé i pěnové bonbóny
- vysušené mrazem v ČR
- namixováno přímo námi
- bez obsahu želatiny
Detailní popis produktu
Mrazem jsme vysušili ty nejslepší sladkosti s označením jako veganské organizací V-Label.
Složení:
Cukr, glukózový sirup, fruktózovo-glukózový sirup, modifikovaný škrob, dextróza, karamelový sirup, sorbitolový sirup, pšeničná mouka, pšeničný škrob, kyseliny: citronová, jablečná, mléčná, regulátory kyselosti: hydrogenmalát sodný, uhličitan vápenatý, mononatrium-citrát, hydrogenuhličitan sodný, aroma, emulgátory: mono- a diglyceridy mastných kyselin, citronan esterů mastných kyselin, želírovací látky: karagenan, pektiny, bramborový protein, hydrolyzovaný hrachový protein, rostlinné a ovocné koncentráty: pomeranč, citron, mango, marakuja, černý bez, černý rybíz, aronie, hroznové víno, mrkev, batát, jablko, ředkev, červené zelí, kiwi, ananas, grapefruit, světlice barvířská, borůvka, spirulinový koncentrát, extrakt z černého bezu, barviva: měďnaté komplexy chlorofylinů, kurkumin, indigotin, slunečnicový olej, lešticí látky: karnaubský vosk.
Alergeny: obsahuje lepek (pšenice), může obsahovat stopy mléka.
Výživové údaje na 100 g:
Energie: cca 1450 kJ / 345 kcal
Tuky: 1,2 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g)
Sacharidy: 85 g (z toho cukry 62 g)
Bílkoviny: 1,4 g
Sůl: 0,54 g
Balení:
90 g, znovuuzavíratelný ZIP sáček pro dlouhodobé uchování.
Skladování:
uchovávejte při teplotě do 25 °C, chraňte před vlhkostí vzduchu pomocí zipového uzávěru a před přímým slunečním zářením.
Trvanlivost:
5 až 8 měsíců
A co je to lyofilizace?
Lyofilizace je inovativní technika odstranění vody z potravin bez ztráty chuti nebo živin. Tato metoda zachovává přirozenou strukturu a chuť sladkostí, zaručuje dlouhou trvanlivost a dodává jim překvapivě lehkou a křehkou texturu, která se jen rozplývá na jazyku.
Co je V‑Label (International)
-
V‑Label je mezinárodní ochranná známka pro veganské a vegetariánské produkty.
-
Je řízený organizací V‑Label GmbH.
Certifikuje produkty, které neobsahují ingredience od živočichů, nebo u kterých výrobce prokazuje, že splňují kritéria pro veganskost / vegetariánství.
-
V‑Label je velmi rozšířený – na mezinárodní úrovni je certifikováno desítky tisíc produktů.
-
Certifikační proces pro výrobce zahrnuje kontrolu surovin, etiket a výroby, aby bylo zajištěno, že bude označení V‑Label oprávněné.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
