lyofilizované kyselé kroužky: Jablečné
Ideální volba pro milovníky sladko-kyselých chutí! Za nás se tohle fakt povedlo, lyofilizace z kyselých kroužků udělala sladkost, texturou připomínající cukrovou vatu s příjemně kyselou chutí.
Detailní popis produktu
lyofilizované bonbóny: kyselé kroužky
Složení:
Glukózový sirup, cukr, želatina, kyseliny (kyselina mléčná, kyselina citronová), zvlhčovadlo: sorbitol, přírodní aroma, koncentrát jablečné šťávy, barviva (světlice barvířská, spirulina).
Balení:
50g, cca 6 ks
Výživové údaje:
| Energetická hodnota | 1 428 kJ / 336 kcal |
| Tuky | 0 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
| Sacharidy | 79 g |
| z toho cukry | 50 g |
| Bílkoviny | 4,4 g |
| Sůl | 0,2 g |
Balení:
znovuuzavíratelný ZIP sáček pro dlouhodobé uchování.
Skladování:
uchovávejte při teplotě do 25 °C, chraňte před vlhkostí vzduchu pomocí zipového uzávěru a před přímým slunečním zářením.
Trvanlivost:
5 až 8 měsíců
A co je to lyofilizace?
Lyofilizace je inovativní technika odstranění vody z potravin bez ztráty chuti nebo živin. Tato metoda zachovává přirozenou strukturu a chuť sladkostí, zaručuje dlouhou trvanlivost a dodává jim překvapivě lehkou a křehkou texturu, která se jen rozplývá na jazyku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
