lyofilizované kyselé kroužky
Ideální volba pro milovníky sladko-kyselých chutí! Za nás se tohle fakt povedlo, lyofilizace z kyselých kroužků udělala sladkost, texturou připomínající cukrovou vatu s příjemně kyselou chutí.
Detailní popis produktu
lyofilizované bonbóny: kyselé kroužky
Složení:
glukózový sirup, cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, hovězí želatina, jablečná šťáva z koncentrátu (1,6 %), regulátor kyselosti (kyselina jablečná a kyselina citrónová), příchuť, barviva (lutein, chlorofyl, karoten, antakyan).
Balení:
50g, cca 10 ks
Výživové údaje:
Hodnoty na 100 g:
- Energetická hodnota: 1437 kJ / 338 kcal
- Tuky: 0,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,18 g
- Sacharidy: 77,4 g
- z toho cukry: 55 g
- Bílkoviny: 6,7 g
- Sůl: 0,08 g
Balení:
250 ml, znovuuzavíratelný ZIP sáček pro dlouhodobé uchování.
Skladování:
uchovávejte při teplotě do 25 °C, chraňte před vlhkostí vzduchu pomocí zipového uzávěru a před přímým slunečním zářením.
Trvanlivost:
5 až 8 měsíců
A co je to lyofilizace?
Lyofilizace je inovativní technika odstranění vody z potravin bez ztráty chuti nebo živin. Tato metoda zachovává přirozenou strukturu a chuť sladkostí, zaručuje dlouhou trvanlivost a dodává jim překvapivě lehkou a křehkou texturu, která se jen rozplývá na jazyku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.