Mix mrazem sušených bonbónů
- 120 g mrazem sušených bonbónů
- barveno přírodou
- lyofilizováno v ČR
- vhodné jako originální dárek
Detailní popis produktu
V tomto mixu najdete opravdu skoro 30 druhů lyofilizovaných bonbónů, které jsme si sami namíchali a následně vysušili mrazem. Najdete v něm kyselé kroužky, coly, žvýkací bonbóny, šumivé bonbóny, želé v mnoha variacích i marshmallow. Všechny tyto druhy ovšem změnily texturu a staly se z nich křehké sladkosti.
Na výběr jsou dva designy balení: papoušek nebo čaroděj. Jejich obsah se neliší.
Obsah každého balení se může mírně lišit složením bonbónů.
Složení:
Cukr, glukózo-fruktózový sirup, modifikovaný škrob, dextróza, želatina (hovězí a vepřová), rostlinné oleje (slunečnicový, palmojádrový), zvlhčovadlo: sorbitol, kyseliny: citronová, jablečná, mléčná, vinná, fumarová, regulátory kyselosti: hydrogen-malát sodný, uhličitan sodný, laktát vápenatý, citrát vápenatý, jablečnan sodný, uhličitan draselný a vápenatý,
rostlinná barviva: mrkev, červená řepa, ibišek, černý rybíz, hrozny, jablko, mango, passion fruit, aronie, světlice barvířská, spirulina, paprika, kurkuma, sladké brambory, borůvka, bez černý, citron, pomeranč, ananas, kiwi, hruška, jahoda, malina, broskev, třešeň, limetka, hrozny, ananas, maracuja, grapefruit, borůvka, mandarinka, aronie, karambola, zázvor.
agar, přírodní aroma, karamelový sirup, cukrový sirup, maltodextrin, bílkoviny (bramborový, hrachový, mléčný), emulgátory (mono- a diglyceridy mastných kyselin, lecitin), stabilizátory (karagenan, pektin, arabská guma), včelí vosk, karnaubský vosk, xanthan, arabská guma, sůl.
Výživové údaje:
Hodnoty na 100 g:
- Energetická hodnota: 1437 kJ / 338 kcal
- Tuky: 0,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,18 g
- Sacharidy: 77,4 g
- z toho cukry: 55 g
- Bílkoviny: 6,7 g
- Sůl: 0,08 g
Balení:
znovuuzavíratelný ZIP sáček pro dlouhodobé uchování.
Skladování:
uchovávejte při teplotě do 25 °C, chraňte před vlhkostí vzduchu pomocí zipového uzávěru a před přímým slunečním zářením.
Trvanlivost:
5 až 8 měsíců
A co je to lyofilizace?
Lyofilizace je inovativní technika odstranění vody z potravin bez ztráty chuti nebo živin. Tato metoda zachovává přirozenou strukturu a chuť sladkostí, zaručuje dlouhou trvanlivost a dodává jim překvapivě lehkou a křehkou texturu, která se jen rozplývá na jazyku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
