lyofilizovaná zmrzlina s příchutí Belgické čokolády
Mrazem sušené kousky zmrzliny v příchuti Belgické čokolády. Lyofilizace promění texturu zmrzliny v křehké kousky a zároveň uchová jejich chuť.
- kousky zmrzliny
- přírodní složení: smetana, kakao, vejce, cukr
- bez éček, bez palmového oleje
- balení má 25 g
Detailní popis produktu
lyofilizovaná zmrzlina: příchuť Belgická čokoláda
Všechny zmrzliny vytváříme ve směru myšlenky „clean label“, tj. bez palmového oleje, barviv, konzervantů, náhradních sladidel a dalších potravinářských přídavných látek.
Složení:
Čerstvá smetana (28,4%), cukr, zahuštěné odstředěné MLÉKO, kakaová hmota, mandlová mouka, vaječný žloutek, kakaové máslo, vaječný bílek, slazené zahuštěné MLÉKO, kakaový prášek, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kukuřičný škrob, jedlá sůl, emulgátor (lecitiny (obsahuje SÓJU), přírodní vanilkové aroma.
Alergeny: mléko, vejce, sója
Výživové údaje:
Hodnoty na 100 g: Energie: 2923 kJ / 703 kcal
- Tuky: 44,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 27,0 g
- Sacharidy: 62,3 g
- z toho cukry: 61,0 g
- Bílkoviny: 10,3 g
- Vláknina: 3,5 g
- Sůl: 0,38 g
Balení:
25 g, znovuuzavíratelný ZIP sáček pro dlouhodobé uchování.
Skladování:
uchovávejte při teplotě do 25 °C, chraňte před vlhkostí vzduchu pomocí zipového uzávěru a před přímým slunečním zářením
Trvanlivost:
5 až 8 měsíců
A co je to lyofilizace?
Lyofilizace je inovativní technika odstranění vody z potravin bez ztráty chuti nebo živin. Tato metoda zachovává přirozenou strukturu a chuť sladkostí, zaručuje dlouhou trvanlivost a dodává jim překvapivě lehkou a křehkou texturu, která se jen rozplývá na jazyku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.